Your Coupon Code

Sample

Expiry Date

Note : Copy( Coupon Code ) require flash player

shopping cart
item - $0.00

You have no items in your shopping cart.

Subtotal
$0.00

PrestaShop Advanced Filter Module

Make your search easier and fast with Advanced Filter.

$99.00

$89.00

 

Email to a Friend

Quick Overview

  • right Products can be filtered by categories, different attributes, Manufacturers, Price ranges etc
  • right Products can also be filtered by alphabetic ranges.
  • right Easy installation and configuration
  • right Optimized for high performance.
  • right Admin can set the block either left or right.
  • right Exclusive sorting options like Product name ascending, descending and new.
  • right Color box display option.
  • right Filter toolbar/panel settings to display on the top of the page using responsive styles
  • right Hiding out the category level and display the subcategory.
  • right Ability to display Dynamic features
  • right Ability to display Dynamic Attributes
  • right Ability to display Dynamic Manufactures
  • right Rest option is also available

Demo Links

Watch Demo Watch Video




Like us on Facebook and get 5% discount.
SAVE $

Price :

$89.00

$99.00

Add to cart
Sites Powered by "PrestaShop Advanced Filter"
Related Products

Details

Reach your products to customer in a simpler and fastest way. More filter options makes the customer search specific without wasting customers time.

Documentation available in

Features:

  • Products can be filtered by categories, different attributes, Manufacturers, Price ranges etc
  • Products can also be filtered by alphabetic ranges.
  • Easy installation and configuration
  • Optimized for high performance.
  • Admin can set the block either left or right.
  • Exclusive sorting options like Product name ascending, descending and new.
  • Color box display option.
  • Filter toolbar/panel settings to display on the top of the page using responsive styles
  • Hiding out the category level and display the subcategory.
  • Ability to display Dynamic features
  • Ability to display Dynamic Attributes
  • Ability to display Dynamic Manufactures
  • Rest option is also available

Product Name: Advanced Filter Module

Demo Url: http://productdemo.modulebazaar.com/prestashop/Advancedfilter

Admin Url: http://productdemo.modulebazaar.com/prestashop/Advancedfilter/backoffice

Username:advancedfilter@modulebazaar.com

Password:Demo@123


Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Requirement & Compatibility:

  • The module is compatible with Prestashop Version 1.5.x and above.
  • The Administrator should have the Prestashop Version 1.5.x and above.

Installation & Configuration:

  • Unzip the downloaded module archive file.
  • You can install the module through Module install feature in Administrator end.
  • After login to the website, go to Admin -> Modules -> Add a module from my computer.
  • Then upload 'Module file' from your computer (egradvancedfilter.zip) and Click 'Upload this module'.
  • Then search for 'filter' under 'Front of features' category in the module listing page and install 'filter'.
  • Alternatively you can install the module manually by following steps,
  • Unzip the downloaded module archive file.
  • Copy the folder "Filter" from the path.
  • "YOUR_PrestaShop_ROOT/MODULE" and paste to the related path in your PrestaShop folder.
  • Go to Admin section, select the 'Filter' under Front Office features “category in the module listing page and install ‘Filter'.
  • Configure Merchant account information in configuration page.

1. Does the filter is quick enough to load the results?
Answer: Yes, it will load quickly as it is built with ajax coding.


2. Does it will filter the sub-categories?
Answer: Yes, it will filter sub categories upto N-Level


3. Does this filter module work with Prestashop 1.5. and 1.6?
Answer: Yes, It will work with 1.4.x, 1.5.x and 1.6.x


4. Does this filter module product count in the filter?
Answer: Yes, It will reduce the product count in filters enabled.


5. Does this filter module is easy to install and configure?
Answer: The module is installed as per the standard Prestashop module installation, Configuration is very easy and userfriendly for setting the filter options.


6. Does this module includes filter products by ratings?
Answer: No, This module doesn't filter products by ratings, but can be customized upon the customer requests.


7. Does this module have price range selection filter?
Answer: Yes, This Module has the price range filter options.


8. Does this module has the Alphabetic filtering option?
Answer: Yes this module has the alphabetic filtering option for products available.